tidligere klienter

Hos Susanne Gemmer

En investering for livet
Efter at have været hos Susanne i en længere periode, da jeg har været voldsomt udfordret af en depression samt stress har jeg genfundet mig selv fuldt og helt.

Susanne har støttet mig i min proces hele vejen, og jeg er efter hver eneste session hos hende gået hjem med fornyet energi og tro på, at alting nok skulle gå. Hun har lært mig at tage ansvar for mig selv, sætte grænser og slippe min dybe kontrol i forhold til at skulle have styr på alting. I dag er jeg igen på benene og retur på mit job, men jeg slipper aldrig min forbindelse til Susanne, hun er og bliver min livline… Som min mand og jeg ser det, er hun en investering for livet, og jeg er dybt taknemmelig over min ”nye værktøjskasse” fyldt med metoder til at tage kontrol fra hjertet!

- Anna
Spot on og helt ind til benet
Valgte en telefon clairvoyance med Susanne Gemmer og oplevede hvordan Susanne lynhurtigt tunede sig ind på de ting jeg går og tumler med uden at jeg fortalte noget som helst om mine tanker. Spot on og helt ind til benet kunne hun se hvad der ville virke for mig i forhold til mine issues, og med blid guidning fortalte hun mig om de veje jeg kunne vælge. Da jeg spurgte om beskeder fra den anden side, kom der op til flere kære sjæle igennem, hver med deres helt personlige besked til mig.

Susanne er en meget dygtig Clairvoyant, selv gennem en telefon. Mine varmeste anbefalinger til hende.

- Birthe Vembye
Jeg kan ikke takke dig nok
Hej Susanne.

Der er mange der spørger, hvordan kan hun dog gøre det??

Jeg er så glad for at du har hjulpet mig, jeg kan ikke takke dig nok ang. den forfærdelig rysten,

jeg havde i højre side, samt jeg har fået det rigtig fysisk godt og meget mere energi.

Jeg kan ikke takke dig nok for alt det, du har gjort for mig, det er helt fantastisk, jeg har bare fået det så godt.

- Ida
Susanne er knivskarp, kærlig, ærlig og noget helt særligt
Ind imellem dukker der en person op i livet, som kan noget særligt! En som har den der “særlige evne” til at se “knivskarpt” og bagom det meste. En der samtidig har evnen til at formidle “det svære” uden at det støder eller føles svært! Det er forholdsvist usædvanligt! Susanne Gemmer er varm, direkte, humoristisk og ultra klart seende, hvis man selv ønsker det! Men, man bliver nok nødt til selv at smage på “varen” for at vide, at der vitterligt er noget om snakken. Jeg kan på det varmeste anbefale at tage Susanne med som rejseledsager - for en stund! Vibe
Tidligere
Næste
Scroll til toppen