Når du mærker modstand…

Hvis vi har modstand på det, vi ønsker os, så er vi ikke i stand til at realisere vores ønsker med det samme. Når vi mærker modstand, så er der brug for justering, inden vi kan matche det nye. Årsagen til det er ofte, at det ligger udenfor vores komfortzone, og når det er tilfældet, så “støjer” det ofte i vores felt, indtil vi har justeret kursen og fået bevidsthed på, at det måske ikke er så skræmmende, som vi gik og bildte os selv ind, og så er vi klar til at handle på vores ønsker.

Når vores modstand minimeres, vil vi være i stand til at handle på nye måder og med tiden, når vi er klar, være i stand til at opnå det, vi længes efter. Det handler om, at vi gør os klar til at være et match til vores ønsker.

I virkeligheden er det ret simpelt, hvad der skal til for at realisere vores ønsker, men ikke nødvendigvis enkelt at udføre i praksis!

Det handler om at mærke følgende:

  1. du har et ønske
  2. du handler på det
  3. du realiserer dit ønske

Eksempelvis: jeg får lyst til en Chai latte på vej gennem byen – finder en lækker café – bestiller en stor Chai latte – sætter mig på en bænk og nyder den i fulde drag

Sådan har vi nok alle ønsker, der er mere eller mindre lette at føre ud livet (selvom en del faktisk har store udfordringer med at tillade sig selv at købe og nyde lidt luksus i hverdagen…)

Andre gange har vi ekstremt svært ved at indfri vores ønsker – her oplever vi modstand!

Her er det vigtigt at mærke, hvad ønsket handler om – måske aner du ikke noget som helst om, hvordan du skal “lukke det ind”, hvad du skal gøre for at indfri det m.v.. – måske mærker du, at der er en dyb modstand på at handle på det??

Her er det vigtigt at se på, hvad modstanden handler om – måske tage dig af den eller de forhindringer, der ligger foran dig i små steps – så selvom det støjer, handler du på det, men tager et lille skridt ad gangen, indtil du har elimineret al modstand. Nogle gange har du brug for hjælp til at kigge på din modstand – dine mønstre – inden du er klar til at gå videre. Her kan det være en hjælp at gå til en coach/terapeut, der kan hjælpe dig med at sætte spot på det, der holder dig tilbage.

Når du har taget dig af det, der støjer, og der er ro indeni dig, ja! så kan du realisere dit ønske….

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen