Om Susanne Gemmer

Størst af alt er kærligheden, og et godt sted at starte er kærligheden til os selv. I takt med, at vi tillader at mærke os selv, er det også muligt at give det videre.

At vejlede og inspirere andre til at opnå større selvindsigt, en højere bevidsthed, healing og succes på alle planer er en af mine største visioner.

Læs mere om mig her på siden.

Lær mig at kende

DSC09219-scaled

Psykoterapi

Jeg er uddannet psykoterapeut og har arbejdet som sådan i en del år efterhånden. Jeg er af den overbevisning, at vores indre verden afspejler vores ydre verden, hvorfor jeg ofte anvender “spejlteorien” i mit virke. Jeg har en særlig evne til at afkode problemstillinger og gå direkte til sagens kerne, og sammen med min terapeutiske værktøjskasse, støtter og vejleder jeg mine klienter til at tage ansvar og har ry for, at det foregår i et støttende, kærligt, humoristisk og givende rum.

Spirituel

I mere end 20 år har jeg arbejdet med det spirituelle, og i dag er min skarpe intuition, min connection til Spirit og mine guider også en meget stor del af mit arbejde med alle dem, der finder vej til mig. Nogle vælger en specifik clairvoyance, hvor jeg sætter spot på, hvad der foregår i deres liv, og andre gange bruger jeg mit “laserblik” til at nå hurtigt til sagens kerne i en given problemstilling i mine coaching/terapi sessioner.

Abstrakt maleri malet af kunstner Susanne Gemmer
Maleri af et nøgent menneske bagfra malet af kunstner Susanne Gemmer

Kunstneriske omgivelser

Jeg er i øvrigt billedkunstner, og herfra min verden går. I mit atelier sætter jeg “ord” på tanker og følelser, hvilket hjælper mig til at have balance i livet. Musik er en helt nødvendig følgesvend i mit atelier, hvor jeg har følelsen af at “komponere” med farver på lærredet, hvorved jeg opnår en dyb følelse af ro og nærvær!

Derfor er du omgivet af min kunst, når du besøger mig i min praksis, der befinder sig på vores ejendom, hvor jeg bor sammen med min livsledsager gennem 30 år, som jeg har 3 skønne sønner sammen med.

KLIK HER for at se mere om mig og mine Behandlinger

Kontakt mig for en indledende samtale

Send besked