Spirituel rådgivning

Når du modtager spirituel rådgivning af mig, kan alle problemstillinger tages op. Det kan være familie issues, parforhold, job, selv kærlighed m.v., og hvis en helt konkret situation presser sig på, kan vi helt specifikt tage udgangspunkt i denne.

Jeg har erfaring med følgende temaer

  • Nedtrykthed, ensomhed & depression
  • Manglende selvtillid/selvværd
  • Tab & sorg
  • Angst & stress
  • Udfordringer i parforholdet, familie- eller andre sociale relationer
  • Livskriser af forskellig karakter
  • Negative tanker og/eller overbevisninger & handlemønstre

Klarsyn

Jeg vil under en clairvoyance/spirituel rådgivning altid begynde med at oprette kontakt til den spirituelle/åndelige verden, og på baggrund af informationer fra denne guide dig i forhold til det, du står i lige nu og herved skabe bevidsthed på, hvad du med fordel kan ændre på for at skabe den forandring, du måtte have behov for, så du kan bevæge dig i den retning, der er mest optimal for dig.

Hvis du har specifikke spørgsmål, kan du altid stille disse til sidst i sessionen, hvor jeg retter disse til mine guider og få svar til dig, hvis der ikke er kommet svar på disse i løbet af sessionen, hvilket der i øvrigt som regel er skabt bevidsthed på.

Kriser i dit liv

Vi kan alle blive ramt af livskriser, hvor livet kan føles uoverskueligt og trist, og hvor vi har brug for assistance og støtte til at komme videre.

Jeg tager afsæt i psykoterapien og med metoder fra min lange erfaring,  min “terapeutiske værktøjskasse” og skarpe intuition hjælper jeg dig med at se livet fra nye vinkler, så det er muligt for dig at finde (genopdage) din indre styrke og dine ressourcer. Terapien vil hjælpe dig med at anskue livet anderledes, end du måske har for vane, så du tør stå ved dig selv og dine behov.

Målet med terapien er, at vi sammen finder redskaber til, hvordan du fremadrettet kan navigere udenom det, der hindrer dig i at leve dit liv, præcis som du ønsker det.

Målsætning i sikre rammer

Med dit ønskede mål for øje sætter jeg i samråd med dig “rammerne” for, hvilken forandring du ønsker dig. Du vil opleve, at jeg hjælper dig med at skabe bevidsthed på, hvordan du kan opnå et positivt mindset, og derved opleve større styrke og overskud/energi i hverdagen. Jeg guider dig i præcis det tempo, der føles godt og trygt for dig.

 

KLIK HER for at læse om Coaching

Kontakt mig for en indledende samtale

Send besked